SUNDHED

5 gode grunde til at le!

 

langt livGrin dig til et langt liv

Dine lattermuskler kan sikre dig et langt otium, viser ny forskning. ”Mennesker med humor udvikler færre stresshormoner og er bedre til at håndtere kriser” forklarer professor i medicin og psykologi Sven Svebak, der står bag undersøgelsen fra Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet.

Ugebladet Søndag, 9. juni 2010.

 

 

Latter hjælper på gigt415388-et-godt-grin-hjlper-mod-gigt--

Et godt grin kan være den rene medicin. En opsigtsvækkende japansk undersøgelse, der er beskrevet i det internationalt anerkendte tidsskrift Rheumatology viser, at en hjertelig latter hæmmer de stoffer, der er årsag til de værste gener ved leddegigt. De japanske forskere har påvist at mængden af de stoffer, som leddegigtpatienter har specielt mange af i blodet, falder markant efter et uhæmmet, spontant grin.

Et godt grin hjælper mod gigt. Af Elisabeth Lumby, Berlingske, 23. februar 2006.

 

423895-grin-dig-gennem-novembers-mrke--Undgå vinterdepression

Hver tiende dansker går mentalt i hi i de mørke måneder og har store problemer med at komme gennem vinteren. Når man bor i Danmark, og det bliver november, må man selv gøre noget for sit humør. Tag noget glad tøj på. Sørg for at få leet hver dag, se sjove film, vær sammen med dine venner. Men først og fremmest, lav noget meningsfyldt.

Grin dig gennem novembers mørke. Af Elisabeth Lumby, Berlingske, 1. november 2006.

 

happy worklife2

Grin dig til et bedre arbejdsliv

God trivsel på arbejdspladsen afhænger i høj grad af, hvor humorniveauet ligger, og folk der arbejder professionelt med humor er enige om, at det er godt for både arbejdsglæden og virksomhedernes bundlinje med en høj barometerstand.

Grin dig til et bedre arbejdsliv. Af Franciska Lee Beckett, Magisterbladet nr. 6, 2007.

 

 

mystiskerose

Terapeutisk latter

Mystic Rose Meditation er en terapeutisk metode, der omfatter latter, tårer og meditation. Latter og tårer kan tilsammen rense sindet. Latter virker healende. Men også tårerne må slippes ud, for at man kan finde den indre fred. Forestil dig, at latteren er det yderste blad på et løg, og gråden er det næste. Når disse blade er pillet af, kan du komme i kontakt med din inderste ophøjede væren.

Latter, tårer og healing. Af Begitta Blahaut, Nyt aspekt, nr. 2, 2004

 

>

top